Acasă Uncategorized Bucureşti: Femeia muşcată de câini în Sectorul 5 a murit

Bucureşti: Femeia muşcată de câini în Sectorul 5 a murit

DISTRIBUIȚI

97876 – 28012011- Femeia muşcată de câini în curtea ADP Sector 5 a încetat din viaţă, vineri, la Spitalul „Bagdasar-Arseni” din Bucureşti. Decesul a fost constatat la orele 11.30, potrivit unor surse medicale. Şeful Clinicii de chirurgie plastică de la Spitalul „Bagdasar – Arseni”, a declarat, vineri dimineaţă, că femeia era în stare critică şi în şoc posthemoragic şi că a fost supusă la trei intervenţii chirurgicale, printre care şi un transplant de piele pe porţiunile sfâşiate de animale, transmite Antena 3.În plus, cadrul medical a declarat că acest caz este unul dintre cele mai grave

 

 

 

 

 

 

 pe care le-a văzut în timpul carierei sale.

Leziunile produse îndrăznesc să le asemuiesc cu un sindrom prin strivire, unul dintre cele mai grave leziuni din patologia traumatică”, a spus medicul Ioan Florescu, şeful Clinicii de chirurgie plastică de la Spitalul „Bagdasar – Arseni”.

Femeia – Tanioşa Sachievici – muşcată de câini a fost supusă deja la trei intervenţii chirurgicale, printre care şi un transplant de piele pe porţiunile sfâşiate de animale, a declarat, vineri, Florescu.

Tanioşa Sachievici a fost angajată recent la o firmă de deşeuri din Constanţa, care urma să deschidă un punct de lucru în Bucureşti. Ea primise acceptul de a ridica de la ADP Sector 5 un container pentru colectarea materialelor refolosibile, susţine patronul firmei, care, după ce a văzut reportajul la televizor, a venit la spital să-şi vadă angajata.

Pacienta a fost adusă, miercuri, la Spitalul „Bagdasar-Arseni” în stare foarte gravă, cu traumatisme severe, plăgi adânci provocate de muşcături de câini, şoc hipotermic şi hemoragic, fiind găsită în curtea ADP Sector 5. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.