Acasă Uncategorized Bucureşti: Ion Iliescu crede că se impune o alianţă a partidelor de...

Bucureşti: Ion Iliescu crede că se impune o alianţă a partidelor de opoziţie

DISTRIBUIȚI

97164 – 05012011 –  Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat, miercuri, că se impune o alianţă politică ”pentru bătăliile care urmează”, inscrierea la tribunal fiind o problema formala. Social democratul a aratat ca in noua alianta partidele ”îşi păstrează fizionomia, independenţa, platforma politică proprie, ideologică”.

„Au un obiectiv comun (n.r. – partidele) şi asta trebuie să creeze o platformă comună de acţiune pentru toată perioada aceasta de opoziţie.(…) Liderii partidelor trebuie să reflecte interesul partidelor şi fără o acţiune unită nu o să aibă şanse de succes. Este în interesul tuturor şi al electoratului”, a adăugat Ion Iliescu, citat de Antena 3.

Iliescu a mai declarat ca „toată lumea este nemulţumită. Dar nemulţumirea rezultă din opţiunea greşită de la ultimele alegeri şi trebuie făcut ceva, şi un partid în opoziţie cum este PSD, cu experienţa îndelungată – şi la putere şi în opoziţie – trebuie să fie forţa principală. Ca şi cu o alianţă pertinentă cu liberalii, cu conservatorii”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.