Acasă Uncategorized Bucureşti: Locuri de muncă pentru sectorul agricol din Danemarca

Bucureşti: Locuri de muncă pentru sectorul agricol din Danemarca

DISTRIBUIȚI

97645 – 20012011- Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează în data de 10 martie 2011 o bursă a locurilor de muncă pentru sectorul agricol din Danemarca.

            Sunt oferite 200 de locuri de muncă pentru lucrători în agricultură, la recoltarea fructelor şi legumelor şi zece posturi de şoferi de tractor/camion/autobuz, persoanele respective urmând să lucreze însă şi ca muncitori.

            Cei interesaţi trebuie să se prezinte la consilierul EURES, din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din judeţul de domiciliu sau reşedinţă, cu cartea de identitate, în original şi copie. Solicitanţii vor participa la o preselecţie care va urmări testarea cunoştinţelor de limbă engleză.

            Persoanele admise în urma preselecţiei îşi vor redacta, on- line, CV-ul în limba engleză, pe site-ul danez oficial pentru munca sezonieră până cel târziu în data de 28 februarie 2011.

Completarea CV-ului nu înseamnă obţinerea automată a unui loc de muncă, ci doar condiţia obligatorie de a putea fi admis la interviu.

Interviul se va susţine cu angajatorii şi consilierii EURES danezi, veniţi în România special pentru această acţiune. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.