Acasă Uncategorized Bucureşti: Prima stea pe Walk of Fame din Bucureşti îi aparţine lui...

Bucureşti: Prima stea pe Walk of Fame din Bucureşti îi aparţine lui Florin Piersic

DISTRIBUIȚI

97973 – 31012011- Teatrul Metropolis împreună cu magazinul Cocor şi Asociaţia de Turism a Municipiului Bucureşti (ATMB) au inaugurat, luni, Walk of Fame din Bucureşti, în Piaţa Timpului, situată în vecinătatea magazinului Cocor. Primul deţinător al unei stele pe Walk of Fame din Bucureşti este actorul Florin Piersic.

„Sunt foarte emoţionat. Eu astăzi, aici, fac parte dintre cei care au o stea, o stea în frunte. Cred că cineva sus acolo, părinţii mei sau oricine altcineva, mă iubeşte dacă am ajuns să am o stea în centrul Bucureştiului. De mii de ori am trecut pe drumul spre Universitate, dar nu mi-am imaginat că într-o zi o să vină colegi de-ai mei aici, în Piaţa Timpului, să mă vadă. Îţi mulţumesc, domnule Bărbulescu, pentru tot ce ai făcut pentru mine. Nu am cuvinte să mulţumesc celor prezenţi. Am fost întrebat ce mi-aş dori de acum înainte. Nimic, doar să fiu sănătos şi să văd ţara asta că îi este bine, că ne dăm cu toţii mână cu mână ca să aveţi fiecare deasupra o stea, aşa cum o am eu, care să vă ducă înainte şi să ne mândrim pe unde mergem, indiferent unde pe acest pământ, să ajungem să spunem cu gura şi cu sufletul deschis: Eu sunt român”, a spus actorul Florin Piersic la dezvelirea stelei sale de pe Walk of Fame.

Actorul Florin Piersic a primit, de asemenea, şi o plachetă pentru întreaga sa activitate din partea Asociaţiei de Turism a Municipiului Bucureşti, în care a fost numit un „Mitică de Bucureşti”.

Directorul Teatrului Metropolis, George Ivaşcu, a spus că deşi iniţial proiectul era menit să fie realizat în faţa Teatrului Metropolis, cu ajutorul ATMB şi al magazinului Cocor, a fost schimbat locul, în Piaţa Timpului.

George Ivaşcu a declarat că şi-a dorit foarte mult acest proiect, destinat omagierii marilor valori ale culturii româneşti, că şi-a dorit să fie demarat mai repede, pentru a nu rata sărbătorirea lui Florin Piersic.

El a spus că doreşte ca următorul artist care va primi o stea pe Walk of Fame să fie Victor Rebengiuc.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al companiei Cocor, Dan Bărbulescu, a spus că l-a cunoscut pe Florin Piersic în 1985, la Piteşti, când a fost la spectacolul cu piesa „Zbor deasupra unui cuib de cuci”. El a spus că magazinul Cocor îşi doreşte prin lansarea proiectului cultural Walk of Fame să promoveze „adevăratele valori româneşti”.

„Inaugurarea Walk of Fame s-a făcut prin distincţia acordată lui Florin Piersic în urma a peste 50 ani de activitate. Proiectul va continua cu acordarea de distincţii lunare şi altor artişti români consacraţi”, a spus Dan Bărbulescu.

Pe Walk of Fame vor fi stelele celor mai consacraţi actori români, în semn de apreciere şi promovare a valorilor artistice din România. Proiectul se va desfăşura în Piaţa Timpului, aflată în imediata vecinătate a magazinului Cocor şi a centrului istoric al Capitalei. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.