Acasă Uncategorized Suceava: Prins cu 9.000 de pachete de ţigări la frontiera cu Ucraina

Suceava: Prins cu 9.000 de pachete de ţigări la frontiera cu Ucraina

DISTRIBUIȚI

97972 – 31012011- În seara zilei de 30 ianuarie, în urma unei acţiuni pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Brodina, judeţul Suceava, au observat, în apropierea frontierei de stat, două persoane care se deplasau dinspre Ucraina spre România, cu bagaje voluminoase.

O persoană de sex masculin a fost reţinută, cealaltă persoană, profitând de întuneric şi relieful accidentat, reuşind să fugă. La verificări, s-a constatat că bărbatul este un roman, de 36 ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava. În zonă, au fost găsite abandonate 19 baxuri care conţineau 8.930 pachete de ţigări marca « Doina », de provenienţă Republica Moldova, în valoare totală de  53.580  lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

Persoanei în cauză i-au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă agravantă, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Poliţiştii de frontieră suceveni continuă cercetările în vederea depistării tuturor persoanelor implicate. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.