Acasă Uncategorized Bucureşti: Senatorul Ion Vasile a devenit conservator

Bucureşti: Senatorul Ion Vasile a devenit conservator

DISTRIBUIȚI

97906 – 28012011- Senatorul Ion Vasile, fost membru marcant al PSD, s-a alăturat conservatorilor, urmând să conducă interimar organizaţia judeţeană din Buzău, a anunţat, vineri, preşedintele PC, Daniel Constantin.

“Începând de azi, PC are un nou membru, în persoana senatorului Ion Vasile. În cadrul Biroului Politic, am validat propunerea conducerii centrale ca domnul Ion Vasile să ocupe funcţia de preşedinte intermar al organizaţei judeţene Buzău”, a explicat Constantin, după şedinţa conducerii PC, care s-a desfăşurat la Alexandria.

Ulterior, într-o intervenţie la Antena 3, senatorul Ion Vasile a declarat că a decis să se înscrie în PC deoarece a regăsit un „curent social-liberal”.

„Cred că am stat destul în expectativă şi au trecut deja vreo şase luni: Câteva discuţii pe care le-am avut cu colegii din PC m-au convins că este un partid în care îmi pot continua activitatea politică (…) În Senat există de multă vreme un curent social-liberal, eu l-am auzit şi pe Crin Antonescu şi pe Daniel Constantin vorbind despre acest lucru şi vreau să spun încă o dată că mă regăsesc în această formulă politică”, a explicat fostul senator PSD, care a condus o perioadă îndelungată de timp filiala Buzău a social-democraţilor. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.