Acasă Uncategorized Bucureşti: Sulfina Barbu cere miniştrilor Oprea, Igaş şi Botiş explicaţii despre reducerea...

Bucureşti: Sulfina Barbu cere miniştrilor Oprea, Igaş şi Botiş explicaţii despre reducerea pensiilor

DISTRIBUIȚI

97551 – 18012011- Ministrul Apărării, Gabriel Oprea, cel de Interne, Traian Igaş, şi cel al Muncii, Ioan Botiş, trebuie să vină cu explicaţii şi soluţii în privinţa scăderii pensiilor unor militari, susţine deputatul PDL Sulfina Barbu.

„Cu siguranţă, sunt responsabili miniştrii şi de la Apărare şi ministrul Administraţiei şi Internelor şi ministrul Muncii, cel puţin cei trei pot să dea explicaţii şi să vină rapid cu soluţii”, a declarat parlamentarul democrat-liberal, citat de RFI.

„În calitate de parlamentar, voi cere explicaţii pe această temă de la colegii mei, în sensul clarificării unor situaţii care au creat dificultăţi oamenilor, pentru că despre asta vorbim, nu mai vorbim de discuţii între politicieni. Atunci când discutăm despre înţelegeri între politicieni este un palier, dar când discutăm despre efecte asupra cetăţenilor, este un palier cu responsabilitate foarte mare”, a afirmat Sulfina Barbu

Şefa organizaţiei de femei a PDL crede că întreaga problemă a fost cauzată de „lipsa unor acte doveditoare la dosare” şi spune că „nu este vina pensionarilor pentru acest lucru”.

Câteva mii de pensionari, foşti militari, spun că pensiile le-au fost diminuate drastic prin recalculare şi au anunţat că vor da statul în judecată. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.