Acasă Uncategorized Bucureşti: Jocul “E-Parlament” – simulare virtuală a procesului legislativ din Parlamentul României

Bucureşti: Jocul “E-Parlament” – simulare virtuală a procesului legislativ din Parlamentul României

DISTRIBUIȚI

97550 – 18012011- E-Civis anunţă lansarea jocului on-line “E-Parlament”, o simulare virtuală a procesului legislativ din Parlamentul României. Jocul este destinat oricui doreşte să afle mai multe despre activitatea Parlamentului României sau să îşi testeze cunoştinţele în diverse domenii ale comisiilor de specialitate din cadrul acestuia. În plus, jucătorii  cu vârsta de maxim 25 de ani se pot înscrie în concursul organizat în cadrul jocului  E-Parlament, al cărui premiu va consta din 2.000 dolari. 

Concursul se va desfăşura în perioada 31 ianuarie – 1 aprilie 2011 şi are ca scop acumularea a cât mai multe puncte de reputaţie în cadrul jocului. Fiecare jucător va avea un profil şi va trebui să participe la activităţile zilnice specifice din Parlamentul României: grup parlamentar, comisie, plen şi colegiu parlamentar.

Jocul video E-parlament face parte din proiectul „Sunt cetăţean. E în puterea mea”, prin care E-Civis îşi propune să formeze tinerii din România ca nişte cetăţeni activi şi informaţi, pregătiţi să participe la procesul decizional local şi central. Proiectul este finanţat de Trust for Civil Society for Central and Eastern Europe şi este derulat în parteneriat cu Camera Deputaţilor. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.