Acasă Uncategorized Iaşi: Anabolizante ascunse în cizme, mănuşi şi articole de lenjerie

Iaşi: Anabolizante ascunse în cizme, mănuşi şi articole de lenjerie

DISTRIBUIȚI

97549 – 18012011- Inspectorii vamali din cadrul Punctului Vamal de Frontieră Ungheni (unitate aflată în subordinea Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Iaşi) au descoperit, luni seară, în trenul internaţional 401 care circulă pe ruta Chişinău – Bucureşti 360 de comprimate şi 73 fiole de substanţe anabolizante ascunse în bagajele personale ale unei pasagere.

Substanţele care intră în compoziţia acestor produse se află în „Lista interzisă” aprobată prin ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale Anti-Doping şi au un regim special de introducere pe teritoriul comunităţii europene.

Bunurile menţionate au fost descoperite de către inspectorii vamali iniţial într-una din cizmele aflate la marginea canapelei din cuşetă, apoi în mănuşile aflate în buzunarele hainei de blană şi, ulterior, în diverse perechi de ciorapi, lenjerie şi alte articole de îmbrăcăminte, fiind disimulate în scopul sustragerii de la controlul vamal.

Inspectorii vamali au predat cazul şi bunurile confiscate poliţiei de frontieră pentru a continuarea cercetărilor. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.