Acasă Uncategorized Sfântu Gheorghe: Ajutor călduros pentru familiile sărace din Sfântu Gheorghe

Sfântu Gheorghe: Ajutor călduros pentru familiile sărace din Sfântu Gheorghe

DISTRIBUIȚI

97548 – 18012011- Angajaţii BCR împreuna cu voluntarii Crucii Roşii Române au dăruit marti 100 de pături unor familii nevoiaşe din Sfântu Gheorghe, iar alte 700 de pături vor fi donate famiilor sărace din alte localitati ale judetului Covasna. Păturile au fost donate de BCR ca un ajutor calduros pentru oamenii nevoiaşi, în pragul unei ierni geroase.

“BCR împlineşte 20 de ani de la înfiinţare şi de sprijinire activă a comunităţilor şi oamenilor. Este normal ca în aceste momente să ne îndreptăm ajutorul spre cei mai puţin norocoşi, spre oamenii nevoiaşi din comunităţile în care trăim şi muncim. Şi pentru că frigul a pus stăpânire pe Sfântu Gheorghe, am ales să îi ajutăm cu pături călduroase, atât de necesare în perioada de iarna” a declarat Liviu Zsolt Briota, director judeţean retail BCR.

Pe 1 decembrie 2010 BCR a împlinit 20 de ani de la înfiinţare. Pentru a marca acest eveniment, banca, împreună cu angajaţii săi, au donat Crucii Roşii Române 10.000 de pături care vor fi oferite drept ajutor unor familii nevoiaşe din întreaga ţară. Beneficiarii acestor ajutoare sunt persoane cu venituri foarte mici, batrâni sau familii cu mulţi copii, cazuri sociale aflate în baza de date a Crucii Roşii Române. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.