Acasă Uncategorized Cluj Napoca: Acvaparc la Cluj Napoca

Cluj Napoca: Acvaparc la Cluj Napoca

DISTRIBUIȚI

97626 – 20012011- Municipalitatea clujeană caută un investitor pentru construirea unui acvaparc, pe locul unui fost ştrand din oraş. Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că în zonă ar putea fi ridicat şi un hotel, dar obiectivul principal este construirea unui parc de distracţii, transmite Administratie.ro.

”Avem un studiu mai vechi referitor la acest proiect şi, potrivit acestuia, clima din Cluj nu permite o funcţionare îndelungată a bazinelor descoperite, aşa va fi necesară şi construirea unora acoperite. Sperăm ca acvaparcul să oprească exodul clujenilor către alte destinaţii, care le încasau banii, şi să aducă şi pe alţii în Cluj-Napoca”, a spus primarul.

Terenul pe care municipalitatea ar vrea să construiască acest parc de distracţii are o suprafaţă de 50.000 de metri pătraţi. În perioada imediat următoare se va realiza un studiu de fezabilitatea, iar lucrările vor putea începe, cel mai devreme, în toamna acestui an. ”Sperăm ca vara viitoare să avem măcar o parte din proiect terminat”, a adăugat Sorin Apostu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.