Acasă Uncategorized Iaşi: Ministerul Sănătăţii aloca bani pentru finalizarea lucrărilor la Institutul Oncologic Iaşi

Iaşi: Ministerul Sănătăţii aloca bani pentru finalizarea lucrărilor la Institutul Oncologic Iaşi

DISTRIBUIȚI

97884 – 28012011- Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a vizitat şantierul noului Institut Oncologic de la Iaşi şi a anunţat că anul acesta vor fi alocate de la bugetul de stat  peste 520 milioane de lei pentru finalizarea lucrărilor.

“În ultimii doi ani am repartizat pentru finalizarea acestui obiectiv dublul sumelor repartizate în ultimii zece ani. Institutul Oncologic Iaşi reprezintă una dintre cele mai importante investiţii pe care Ministerul Sănătăţii  le-a realizat în ultimii ani şi o prioritate a noastră pentru zona Moldovei, deoarece aici, deşi este necesar, nu există un astfel de centru specializat”, a declarat ministrul Sănătăţii. „Pacienţii din zonă nu vor mai fi nevoiţi să străbată drumul până la Cluj sau Bucureşti pentru a primi tratament de specialitate”, a adăugat Cseke Attila.

Ministrul Sănătăţii a mai declarat că, în următoarea perioadă, vor fi aprobate încă 17 milioane de lei pentru achiziţionarea unei părţi din aparatura medicală cu care va fi dotat institutul. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.