Acasă Uncategorized Iasi: Ieseanul diagnosticat cu AH1N1 a murit

Iasi: Ieseanul diagnosticat cu AH1N1 a murit

DISTRIBUIȚI

97506 – 17012011 –  Bărbatul în vârstă de 60 de ani diagnosticat cu gripă AH1N1, care era internat în stare gravă la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iaşi, a murit noaptea trecută. Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi, bărbatul fusese internat în stare gravă la Spitalul de Pneumoftiziologie, la Clinica de ATI.  ”Pacientul era intubat de aproximativ zece zile, iar starea de sănătate era foarte gravă”, se arată într-un comunicat  al DSP Iaşi. Bărbatul se întorsese la sfârşitul anului trecut dintr-o călătorie în Egipt, iar la scurt timp după întoarcerea acasă a început să se simtă rău.

 

 

 

 

 

 

El s-a prezentat imediat la spital, însă a refuzat internarea. Ulterior a revenit la spital, pentru că starea sa a început să se înrăutăţească.

În prezent, alţi doi ieşeni sunt diagnosticaţi cu gripă AH1N1, fiind vorba despre o femeie de 34 de ani întoarsă recent din Italia şi un bărbat de 30 de ani care a contractat boala în Iași. Starea celor doi pacienţi este bună, femeia fiind internată la Spitalul de Boli Infecţioase, în timp ce bărbatul nu a necesitat spitalizarea. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.