Acasă Uncategorized Bruxelles: Apa îmbuteliată în ambalaj de sticlă e mai bună pentru sănătate...

Bruxelles: Apa îmbuteliată în ambalaj de sticlă e mai bună pentru sănătate şi pentru mediu

DISTRIBUIȚI

98312 – 10022011 – Eurodeputata PSD Rovana Plumb, membra a Comisiei pentru mediu, sanatate publica si siguranta alimentara a Parlamentului Europeana (ENVI) a co-organizat, miercuri, alaturi de Federatia Europeana a Producatorilor Ambalajelor de Sticla (FEVE), un eveniment dedicat calitatii apei imbuteliate in ambalaje de sticla.

Evenimentul, intitulat „Apele Minerale Naturale ale Europei”, a marcat o premiera prin prezenta lui Andreas Larsson, „cel mai bun sommelier din lume”, care a prezentat audientei diverse ape minerale din Europa, cu caracteristicile lor unice.

„Am organizat acest eveniment pentru a sublinia, printre altele, calitatea apei imbuteliate in containere de sticla si consecintele benefice atat pentru sanatate cat si pentru mediu”, a declarat Rovana Plumb, precizand ca sticla este un material cu folosire sustenabila, 100% reciclabila, de exemplu „reciclarea unei sticle economisind suficienta energie pentru a tine aprins un bec de 60 de watti pentru patru ore, un computer 30 de minute si un televizor 20 de minute”.

Eurodeputata a subliniat si ca industria apei imbuteliate este un angajator important pe piata muncii, trebuind ajutata si din acest motiv, prin investitii, in perioada de criza.

La eveniment au participat peste 100 de persoane, deputati europeni, functionari din institutiile europene si membri ai corpului diplomatic acreditat la Bruxelles. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.