Acasă Uncategorized Bucureşti: Deputatul Sever Voinescu ar vrea o funcţie de conducere în PDL

Bucureşti: Deputatul Sever Voinescu ar vrea o funcţie de conducere în PDL

DISTRIBUIȚI

98097 – 03022011- Deputatul democrat-liberal Sever Voinescu a declarat joi că se gândeşte „foarte serios” să candideze la una din funcţiile de conducere din partid”, fără a afirma concret dacă ţinteşte cea mai înaltă poziţie, scrie România Liberă.

Voinescu s-a declarat dezamăgit deoarece observă o lipsă de proiecte din partea celor care ar putea candida, fără a nominaliza însă vreunul dintre colegii de partid. „Deocamdată urmăresc evoluţiile referitoare la eventualele candidaturi şi sunt preocupat de ofertele pe care partidul le propune. Observ că se profilează o luptă între oameni şi nu o luptă între proiecte, cum ar fi normal”.

Miercuri, într-un interviu pentru ziare.com, Sever Voinescu aprecia că formaţiunea din care face parte trebuie să regândească raportul cu Guvernul, din cauza faptului că e aproape de a se transforma într-un partid-stat. „Suprapunerea partid-guvern duce la transformarea PD-L în partidul-stat pe care l-am urât toţi în perioada în care PSD era la putere. E un mare pericol şi PD-L e aproape căzut în acest pericol. În România nu am fost suficient de înţelepţi pentru a găsi raportul dintre principalul partid aflat la putere şi Guvern. Guvernul a abuzat partidul şi partidul a abuzat Guvernul”, a spus deputatul PDL. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.