Acasă Uncategorized Bucureşti: “Garcea”, ales preşedinte de partid

Bucureşti: “Garcea”, ales preşedinte de partid

DISTRIBUIȚI

98791 – 28022011 – Actorul Mugur Mihăescu a fost ales, duminică, preşedinte executiv ala Partidului Verde. Tot duminică, Ovidiu Iane a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al partidului. Iane este un fost candidat la funcţia de preşedinte al României din partea Partidului Ecologist Român.

Echipa de conducere a Partidului Verde, formată din noul reşedinte executiv Mugur Mihăescu, prim-vicepreşedintele Antonio Momoc, vicepreşedintele Ovidiu Iane şi secretarul general Silviu Dumitru se prezintă în faţa românilor cu un set de propuneri care „să conducă urgent la îmbunătăţirea nivelului de trai al oamenilor, la creşterea numărului locurilor de muncă, la combaterea excluziunii sociale şi la asigurarea unui climat civic de responsabilitate faţă de mediu. Soluţiille verzilor din România sunt inspirate din programul macroeconomic al verzilor europeni  (Green New Deal), iar documentul care stă la baza programului de guvernare al Partidului Verde poartă numele Acordul Verde pentru România”, se spune într-un comunicat primit la redacţie.

Propunerile Partidului Verde se regăsesc în manifestul “Ajunge! Se poate altfel!”, care va fi prezentat public joi, 3 martie. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.