Acasă Uncategorized București: Își ia mâna Traian Băsescu după PDL?

București: Își ia mâna Traian Băsescu după PDL?

DISTRIBUIȚI

98253 – 09022011 – „Dacă PD-L nu revine la valorile care l-au consacrat și la lupta anticorupție, și azi a dat un exemplu groaznic, se condamnă”, a declarat președintele Traian Băsescu, referindu-se la ultimele poziții publice ale principalului partid de guvernământ. În ceea ce privește competiția internă din PDL, Traian Băsescu nu a dat nume și s-a ferit să lase de înțele care este aripa pe care o susține, dar a precizat că partidul are nevoie de o competiție reală. ”N-aș vrea să dau eu nume noi, vorbesc de oameni noi în conducerea partidului, rămânând cu echipa veche, numai cu ea, nu va face performanță.

 

 

 

 

 

 

Partidul nu mai este la stadiul la care să-și aleagă conducerea prin negociere. Are nevoie de o competiție politică dură. Dacă este o competiție decentă în care să respecte o înțelegere – nu ne atacăm unul pe altul – n-au de ce să se scindeze.

”După ziua de azi, nu mai aștept nimic. Și după începutul de campanie pe care și-l fac…au o dimensiune foarte mică ca oameni politici, față de pretențiile pe care le am”, a mai spus Basescu, referindu-se la decizia parlamentarilor puterii de a nu permite Parchetului arestarea preventivă a deputatului PDL Dan pasat. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.