Acasă Uncategorized Bucureşti: “Mascaţii” au descins iar “din greşeală” într-o casă din Pantelimon

Bucureşti: “Mascaţii” au descins iar “din greşeală” într-o casă din Pantelimon

DISTRIBUIȚI

98011 – 01022011- Institutul pentru Politici Publice îi cere ministrului Internelor, Traian Igaş, să ofere explicaţii pentru o nouă „greşeală” a „mascaţilor”, care, marţi dimineaţa, în jurul orelor 6.00, au intrat fără niciun temei în casa unei familii din localitatea ilfoveană Pantelimon.

Institutul pentru Politici Publice (IPP) constată că ”greşelile” structurilor de intervenţie specială ce execută sau participă la descinderi pentru reţinerea unor persoane sau pentru efectuarea unor percheziţii, s-au transformat în fapt curent. Ultimul exemplu este cel de astăzi, 1 februarie 2011, când poliţiştii au intrat în forţă, la ora 6.00 dimineaţa, în casa lui M.Ş. care locuieşte împreună cu soţia şi cei doi copii, în Pantelimon, la o altă adresă decât cea unde se presupunea că s-ar fi aflat persoana căutată”, se arată într-un comunicat de presă al IPP.

Potrivit IPP, membrii familiei peste care forţele de ordine au intrat „din greşeală” „au fost ameninţaţi cu arma la ceafă, în condiţiile în care chiar persoana căutată era o femeie bănuită pentru fals şi nicidecum pentru o infracţiune violentă, sau despre care existau indicii că s-ar fi opus eventual violent reţinerii”.

„Solicităm domnului Igaş ca MAI să precizeze cum a fost posibil incidentul de astăzi, dacă poliţiştii şi-au cerut scuze pentru eroarea comisă, cine sunt persoanele vinovate de această eroare, în ce măsură aceste erori sunt consemnate în dosarele profesionale ale acestor vajnici luptători”, încheie IPP. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.