Acasă Uncategorized Bucureşti: Peste 400 de români au fost evacuaţi până acum din Libia

Bucureşti: Peste 400 de români au fost evacuaţi până acum din Libia

DISTRIBUIȚI

98806 – 28022011Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că, până acum, au fost evacuaţi din Libia 409 cetăţeni români, si odata cu ei alti 41 de cetăţeni din alte state membre ale Uniunii Europene. De asemenea, luni vor mai fi evacuaţi 200 de cetăţeni români care se află încă în Libia.

Românii care au reuşit să plece din Libia povestesc cu greu despre infernul din care au scăpat ca prin minune. Fericiţi că au scăpat de coşmar, oamenii nici nu se mai gândesc că au fost nevoiţi să lase în urmă bunurile agonisite de-alungul anilor.

Alţi români au ajuns la Kiev şi, respectiv, Budapesta. În total, potrivit Naţiunilor Unite, aproape 100.000 de străini au fugit din Libia de la declanşarea revoltelor. În acest timp, libienii continuă lupta împotriva regimului lui Moammar Gaddafi.

Revoltele se intensifică în Libia unde protestatarii preiau puterea în tot mai multe oraşe şi pregătesc un marş pentru eliberarea capitalei Tripoli. Liderii lumii îi cer lui Gaddafi să demisioneaze de urgenţă pentru a pune capăt violenţelor dar preşedintele libian susţine că situaţia este sub control. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.