Acasă Uncategorized Bucureşti: Peşteri din România într-o nouă emisiune de mărci poştale

Bucureşti: Peşteri din România într-o nouă emisiune de mărci poştale

DISTRIBUIȚI

98510 – 16022011 – România este una dintre ţările europene recunoscută pentru numărul mare de peşteri care se găsesc pe teritoriul ei – peste 12.000. Pentru a promova frumuseţile impresionante pe care acestea le adăpostesc, Romfilatelia introduce în circulaţie emisiunea “Peşteri din România”.

Cele şase timbre ale emisiunii ilustrează şase peşteri celebre din România: pe timbrul cu valoarea nominală de 30 de bani este ilustrată faimoasa Peşteră a Urşilor (Munţii Apuseni); pe timbrul cu valoarea nominală de 50 de bani este înfăţişată o imagine din frumoasa Peşteră Cloşcani (Munţii Mehedinţi); pe timbrul cu valoarea nominală de 60 de bani este ilustrată Peştera Muierii (Munţii Parâng); pe timbrul cu valoarea nominală de 3 lei este ilustrată Peştera Meziad (Valea Meziadului, Munţii Pădurea Craiului); pe timbrul cu valoarea nominală de 3,10 lei este ilustrată Peştera Vântului (Munţii Pădurea Craiului); pe timbrul cu valoarea nominală de 8,7 lei este ilustrată Peştera Şura Mare (Dealul Fruntea Mare).

Începând cu ziua de joi, 17 februarie 2011, emisiunea de mărci poştale „Peşteri din România” va putea fi achiziţionată de la toate magazinele Romfilatelia din Bucureşti şi din ţară. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.