Acasă Uncategorized Bucureşti: Trei angajaţi ai Poliţiei Locale, prinşi în timp ce primeau mită

Bucureşti: Trei angajaţi ai Poliţiei Locale, prinşi în timp ce primeau mită

DISTRIBUIȚI

98692 – 24022011 – Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţeri ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti, cu sprijinul tehnic al Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă, au prins, miercuri, în flagrant trei angajaţi ai Poliţiei Locale Sector 2 Bucureşti în timp ce primeau suma de 453 lei cu titlu de mită.

Pe 20 februarie 2011, un cetăţean a apelat linia verde a Direcţiei Generale Anticorupţie – 0800.806.806 – şi a sesizat că poliţişti din cadrul Poliţiei Sector 2 Bucureşti i-au pretins bani pentru a nu-l sancţiona contravenţional după ce şi-a parcat autoturismul proprietate personală pe locul plătit de o altă persoană. Conform denunţului depus la sediul Serviciului Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti, poliţiştii l-au ameninţat pe cetăţean că dacă nu le oferă o sumă de bani consistentă, îl vor sancţiona contravenţional cu 2.500 lei. La data de 23 februarie 2011, denunţătorul a fost contactat telefonic de către unul dintre poliţişti, convenind să se întâlnească la orele 18.30 pentru remiterea banilor pretinşi.

După prinderea în flagrant, iniţial cei trei inculpaţi au negat că au pretins şi primit mită, dar în timpul cercetărilor şi-au recunoscut faptele, procurorul de caz luând măsura preventivă a obligării de a nu părăsi ţara. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.