Acasă Uncategorized Israel: România, la Târgul Internaţional de Carte de la Ierusalim

Israel: România, la Târgul Internaţional de Carte de la Ierusalim

DISTRIBUIȚI

98685 – 22022011 –”Cu o participare neintrerupta de 30 de ani, Romania se prezinta la editia din acest an a Targului International de Carte de la Ierusalim (20-25 februarie 2011) cu o bogata selectie de carte, dar si cu evenimente culturale de inalta tinuta (cafenele literare, lansari, lecturi in limbile ebraica si romana), transmite Romanian Global News.

            In premiera, standul Institutului Cultural Roman va sta alaturi de standul national, organizat de Ministerul Culturii si Patrimoniului National. La standul ICR vor fi prezentate cele mai recente volume aparute la Editura Institutului Cultural Roman din Bucuresti si peste 40 de traduceri publicate in strainatate cu sprijinul ICR, prin programele Centrului Cartii (CENNAC), in total 100 de titluri. Vor fi distribuite, de asemenea, materiale de prezentare a programelor ICR, iar standul se va constitui intr-un punct de informare despre evenimentele si programele derulate de Institut.

Standul national va expune peste 300 de titluri de la 20 de edituri din Romania. In urma colaborarii dintre Ministerul Culturii si ICR Tel Aviv, numarul de scriitori romani care participa la Targul International de Carte de la Ierusalim s-a marit, iar evenimentele la care vor fi prezenti s-au diversificat si au crescut calitativ. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.