Acasă Uncategorized Bucureşti: Congres extraordinar al PC pe 3 aprilie

Bucureşti: Congres extraordinar al PC pe 3 aprilie

DISTRIBUIȚI

99022 – 08032011 – Consiliul Naţional şi Congresul extraordinar al Partidului Conservator se vor reuni în data de 3 aprilie, a anunţat preşedintele PC, Daniel Constantin, precizând că în cadrul acestor şedinţe urmează să fie adoptate modificări la statutul formaţiunii şi să fie ales secretarul general.

„Probabil că evenimentul va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti, ocazie cu care vom încerca să aprobăm modificările care s-au făcut la Statutul PC de la ultima şedinţă a Consiliului Naţional din septembrie 2010. Pe de altă parte, avem câteva funcţii pe care vom alege noi persoane din cadrul partidului, cea mai importantă este legată de secretarul general al partidului”, a declarat Daniel Constantin. El a amintit că această funcţie este vacantă încă din primăvara anului trecut, când Codruţ Şereş şi-a dat demisia.

Preşedintele PC  a menţionat că, potrivit protocolului de funcţionare al USL, până la data de 30 aprilie trebuie desemnaţi candidaţii din partea fiecărui partid la funcţiile de preşedinte de consiliu judeţean şi primar în municipiile reşedinţă de judeţ. „La congres vom discuta acolo unde aceşti candidaţi au fost deja desemnaţi, probabil că îi vom prezenta în cadrul reuniunii”, a completat preşedintele PC. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.