Acasă Uncategorized Bucureşti: Doi poliţişti ilfoveni trimişi în judecată pentru luare de mită

Bucureşti: Doi poliţişti ilfoveni trimişi în judecată pentru luare de mită

DISTRIBUIȚI

99755 – 31032011 – Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Bucureşti au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a ofiţerului de poliţie judiciară (inspector principal de poliţie) Sorin Rap şi a agentului de poliţie Florin Adrian Nedelcu, ambii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (I.P.J.) Ilfov, Poliţia oraşului Bragadiru – Poliţia Rutieră, în sarcina cărora s-a reţinut infracţiunea de luare de mită, în formă continuată (trei acte materiale).

Conform rechizitoriului, în perioada noiembrie 2010 – ianuarie 2011, cei doi inculpaţi, cu ocazia exercitării atribuţiilor de serviciu pe raza localităţilor Bragadiru şi Cornetu, au primit de la trei conducători auto suma totală de 1.300 de lei pentru a nu le aplica sancţiuni contravenţionale (suspendarea dreptului de a conduce şi amendă în sumă de 540 de lei).
În vederea confiscării, procurorii au dispus instituirea sechestrului asigurător asupra unor sume de bani aparţinând celor doi inculpaţi. La data de 15 martie 2011, Curtea de Apel Bucureşti a admis propunerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpaţi pe un termen de 29 de zile. Dosarul a fost înaintat spre judecare la Curtea de Apel Bucureşti. –
www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.