Acasă Uncategorized Bucureşti: PSD decide astăzi excluderea lui Adrian Severin din partid

Bucureşti: PSD decide astăzi excluderea lui Adrian Severin din partid

DISTRIBUIȚI

99614 – 28032011 –  Europarlamentarul Adrian Severin va fi exclus luni din PSD. Şedinţa Biroului Executiv al PSD Bucureşti va analiza astăzi solicitarea scrisă a preşedintelui PSD, Victor Ponta şi a secretarului general de partid, Liviu Dragnea, referitoare la aplicarea Statutului în ceea ce priveşte excluderea lui Severin. Ponta a declarat miercuri că Adrian Severin va fi exclus luni din partid, menţionând că subiectul este închis din acest punct de vedere.Dacă europarlamentarul va fi exclus, acesta are posibilitatea de a ataca măsura la Comisia de Integritate a partidului. De asemenea, pentru a deveni statutar valabilă, excluderea trebuie validată

 

 

 

 

 

 şi de forul ierarhic superior, respectiv Biroul Permanent Naţional.

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat miercuri că a trimis „dosarul” Severin şi cererea formulată de Victor Ponta la Comisia de etică a organizaţiei din Capitală şi l-a invitat şi pe eurodeputat să participe la şedinţa Biroului executiv de luni. Severin nu şi-a confirmat încă prezenţa.

Luni, în urma acuzaţiilor aduse de publicaţia „The Sunday Times”, Adrian  Severin şi-a anunţat  retragerea din grupul socialiştilor europeni, dar a precizat că nu îşi va da demisia din Parlamentul European.

Adrian Severin  împlineşte astăzi 57 de ani. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.