Acasă Uncategorized Bucureşti: Trei ofiţeri de la Crimă Organizată trimişi în judecată pentru trafic...

Bucureşti: Trei ofiţeri de la Crimă Organizată trimişi în judecată pentru trafic de influenţă

DISTRIBUIȚI

99707 – 30032011 – Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a ofiţerilor de poliţie Ovidiu Negură, Mihai Claudiu Ionaşcu şi George Robert Coporîie de la Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (B.C.C.O.) Bucureşti, primul dintre ei fiind şeful Biroului Sector 1. În sarcina celor tei s-a reţinut infracţiune de traffic de influenţă.Conform rechizitoriului, în data de 25 februarie 2011, Negură a pretins de la un denunţător suma de 3.000 de euro, pentru ca, în calitatea sa de ofiţer de poliţie la Serviciul Antidrog din cadrul B.C.C.O. Bucureşti, să intervină pe lângă angajaţi din cadrul Laboratorului de Analize a Drogurilor pe care să-i determine să emită un certificat de analiză negativ pentru produsele etnobotanice aparţinând unei persoane cercetate într-un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri.

 

 

 

 

 

 

 În dosarul respectiv, Coporîie şi Ionaşcu s-au sesizat din oficiu cu privire la comercializarea produselor etnobotanice de către persoana respectivă, existând suspiciunea că aceste produse fac parte din lista de substanţe stupefiante.

În data de 7 martie 2011, Negură, ajutat de Ionaşcu şi Coporîie, a primit suma de 3.000 euro pe care o pretinsese anterior de la denunţător, aceştia fiind prinşi în flagrant delict. O zi mai târziu, Curtea de Apel Bucureşti a dispus arestarea preventivă a celor  trei pe un termen de 29 de zile.

Dosarul a fost înaintat spre judecare la Curtea de Apel Bucureşti. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.