Acasă Uncategorized Bucureşti: Trenurile de pe ruta Brăneşti – Fundulea au întârzieri mari. Persoane...

Bucureşti: Trenurile de pe ruta Brăneşti – Fundulea au întârzieri mari. Persoane neidentificate au tăiat linia de contact

DISTRIBUIȚI

99198 – 14032011 – Şase trenuri de călători au întârzieri cuprinse între 70 şi 164 de minute, după ce persoane neidentificate au tăiat, în această dimineaţă, linia de contact de pe ruta Brăneşti – Fundulea, au anunţat reprezentanţii Companiei Naţionale de Căi Ferate „CFR” SA.

Potrivit CFR, garniturile de tren sunt tractate cu locomotive Diesel între staţiile Pasărea şi Săruleşti, pe un singur fir. În urma incidentului, şase trenuri de călători au staţionat în gările adiacente până la redeschiderea circulaţiei cu tracţiune diesel şi vor ajunge la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 70 şi 164 de minute.

Traficul feroviar între staţiile Pasărea şi Săruleşti va fi realizat cu tracţiune diesel, pe un singur fir, până la remedierea în totalitate a defecţiunii şi repunerea liniei de contact sub tensiune pe ambele fire de circulaţie.

Echipele de intervenţie lucrează la remedierea defecţiunii la linia de contact pe ambele fire de circuţie. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.