Acasă Uncategorized Constanţa: Amenzi de 300.000 lei pentru comerţ ilegal cu flori de Ziua...

Constanţa: Amenzi de 300.000 lei pentru comerţ ilegal cu flori de Ziua Femeii

DISTRIBUIȚI

99040 – 08032011Garda Financiară a început, marţi, o acţiune de control inopinat privind operatorii economici cu activitate în domeniul comerţului cu flori, fiind vizate diferite complexe comerciale de pe raza judeţului Constanţa .

În urma acestor verificări au fost întocmite 59 procese-verbale de constatare şi sancţionare a contravenţiilor, fiind aplicate amenzi în valoare totală de 297.500 lei şi a fost confiscată suma de 16.110 lei reprezentând venituri realizate din comercializarea florilor fără documente de provenienţă.

În baza prevederilor OUG nr.28/ 1999 privind casele de marcat fiscale, republicată, pentru nereguli înregistrate în legătură cu utilizarea aparatelor de marcat electronice fiscale  s-a dispus suspendarea activităţii a 19 unităţi comerciale şi au fost confiscate sume în cuantum de 3.068 lei.

Garda Financiară avertizează operatorii economici asupra obligativităţii utilizării aparatelor de marcat pentru toate vânzările, pentru a evita măsura suspendării activităţii şi recomandă clienţilor să solicite bonul fiscal de fiecare dată când achiziţionează produse din unităţile de vânzare cu amănuntul. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.