Acasă Uncategorized Piatra Neamţ: Treizeci de peroane reţinute în urma percheziţiilor de la Piatra...

Piatra Neamţ: Treizeci de peroane reţinute în urma percheziţiilor de la Piatra Neamţ

DISTRIBUIȚI

99242 – 15032011 – Treizeci de persoane suspectate că fac parte dintr-o grupare interlopă din Piatra Neamţ, cea din care face parte şi Dumitru Mironescu, cercetat în dosarul asasinării lui Gheorghiţă Mararu, într-o cafenea din Piatra Neamţ, au fost duse la audieri marţi, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău.

Pesoanele respective au fost reţinute de poliţiştii din Bacău în urma a 27 de percheziţii effectuate marţi dimineaţa.

„Echipe special constituite efectuează 27 de percheziţii în vederea descoperirii unor bunuri şi persoane care prezintă interes pentru soluţionarea unor dosare aflate în lucru la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău”, a declarat, marţi dimineaţă, Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt la Poliţia Bacău.

Din gruparea vizată de percheziţii face parte şi Dumitru Mironescu, zis „Puiu”, cercetat pentru complicitate la asasinarea interlopului Gheorghe Mararu. Mironescu ar fi fost cel care i-a furnizat arma celui care l-a împuşcat pe Mararu şi care l-a anunţat că interlopul se află în cafeneaua unde a fost comis asasinatul.

Gheorghe Cătălin Mararu (32 de ani) a fost împuşcat, în data de 14 noiembrie 2010, într-o cafenea din Piatra Neamţ, iar fratele acestuia, Bogdan Mararu (36 de ani), a fost şi el atins de un glonţ, dar a fost rănit superficial. Atacul asasin a fost executat de Cristian Chilat (40 de ani), numit de apropiaţi Falău. În februarie 2006, Puiu Mironescu, prieten cu Falău, a fost victima unei tentative de asasinat nereuşite, asupra lui fiind trase mai multe focuri de armă. Atunci, Mironescu l-a acuzat pe Gheorghe Mararu că ar sta în spatele atacului. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.