Acasă Uncategorized Bucureşti: Peste 80 de trenuri de călători anulate pe 23, 24 şi...

Bucureşti: Peste 80 de trenuri de călători anulate pe 23, 24 şi 26 aprilie

DISTRIBUIȚI

100350 – 21042011 –  Peste 80 de trenuri de pe mai multe regionale din ţară vor fi anulate în zilele de 23, 24 şi 25 aprilie deoarece traficul de călători se va diminua, iar opt trenuri vor fi introduse suplimentar pe regionalele Iaşi, Suceava şi Galaţi, anunţă CFR Călători.

CFR Călători informează că, în perioada 22 – 25 aprilie 2010, pentru adaptarea capacităţii de transport la traficul de călători estimat cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paşti, în programul de circulaţie se vor efectua unele modificări.

Astfel, pentru preluarea traficului de călători de pe cele mai utilizate relaţii, vor circula suplimentar un număr de opt trenuri, iar pentru cele mai solicitate destinaţii din ţară, trenurile de călători vor fi suplimentate cu peste 40 vagoane.

Totodată, în zilele de 23, 24 şi 25 aprilie, când traficul de călători se va diminua, vor fi anulate unele trenuri de rang superior, precum şi unele trenuri personale regionale, acestea din urmă fiind comunicate la nivel local.

De asemenea, în perioada 21 – 26 aprilie, trenurile de călători cele mai solicitate vor fi suplimentate zilnic cu un număr de peste 40 de vagoane, pe cele mai importante relaţii: cu plecare din/către Bucureşti Nord către/din Timişoara, Craiova, Târgu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Braşov, Oradea, Cluj Napoca, Deva, Târgu Mureş, Sighetu Marmaţiei, Suceava, Piatra Neamţ, Bacău, Iaşi, Galaţi, Constanţa. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.