Acasă Uncategorized Bucureşti: Vântu ameninţă Asesoft cu rezilierea contractului pentru Realitatea Media

Bucureşti: Vântu ameninţă Asesoft cu rezilierea contractului pentru Realitatea Media

DISTRIBUIȚI

99824 – 04042011 – Patronul trustului Realitatea, Sorin Ovidiu Vântu, a declarat că “nu poate să existe partener mai neserios” ca Sebastian Ghiţă şi că ia în calcul rezilierea contractului cu Asesoft.

De asemenea, omul de afaceri a declarat că Sebastian Ghiţă nu va mai fi manager la Realitatea Media şi că acest lucru va fi oficializat în curând.

În acelaşi timp, membrii CA Asesoft au remis duminică un comunicat în care anunţă că vor depune plângeri penale împotriva lui Sorin Ovidiu Vântu şi a asociaţilor săi, pentru presiunile şi ameninţările din ultima perioadă.

Vântu a refuzat să comenteze acuzaţiile, dar a declarat că îşi doreşte ca Asesoft să se încadreze în contract. “Insistenţele mele au fost de a se încadra în contract. Am încercat să moderez între cele două părţi, dar din nefericire partener mai neserios ca domnul Ghiţă nu poate să existe”.

Patronul de la Realitatea a adăugat că ia în calcul rezilierea contractului cu Asesoft, companie care l-a desemnat pe Sebastian Ghiţă la Realitatea Media.”După comunicatul pe care l-am citit stupefiat, probabil că voi convoca o adunare generală a acţionarilor care să rezilieze contractul”.

Sebastian Ghiţă a preluat managementul Realitatea Media în octombrie 2010.

Compania Asesoft a anunţat atunci că intenţionează să facă o investiţie de 75 de milioane de euro în următorii cinci ani în grupul controlat de Sorin Ovidiu Vântu. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.