Acasă Uncategorized Bucureşti: Vîntu va fi cercetat în libertate, a decis instanţa

Bucureşti: Vîntu va fi cercetat în libertate, a decis instanţa

DISTRIBUIȚI

100371 – 22042011 –   Judecatoria Sectorului 5 a decis joi seara cercetarea in libertate a lui Sorin Ovidiu Vintu. Hotararea instantei nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs. „Din punctul nostru de vedere e solutia justa. Au fost interceptari telefonice, intre domnul Ghita si Vintul, probe in aparare pentru noi. Nimeni n-are nicio vina in asa-zisul flagrant”, a declarat avocatul lui SOV, dupa pronuntarea deciziei. Instanta a decis de asemenea, sa respinga propunerea procurorilor de arestare preventiva a lui Ion Ilie Cezar.Sorin Ovidiu Vintu a declarat, inainte de pronuntarea sentintei, ca i-a transmis procurorului de caz Marius Iacob ca detine probe „indubitabile” care demonstreaza falsitatea tuturor acuzatiilor, insa nu s-a tinut cont de acest lucru si prin urmare, a fost arestat. „Aseara i-am spus procurorului Marius Iacob ca avem probe audio-video indubitabile care demonstreaza falsitatea tuturor acuzatiilor.

 

 

 

 

 Domnia sa a refuzat orice proba si a dispus arestarea mea. Astazi (joi-n.r.) am prezentat aceste probe la judecatorie. Astept sentinta”, a spus SOV.

Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie au dispus, in 19 aprilie, inceperea urmaririi penale in cazul lui Sorin Ovidiu Vintu si a lui Ion Ilie Cezar, pentru santaj, cei doi fiind retinuti miercuri. Miercuri seara, Sorin Ovidiu Vintu a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii Parchetului General, alaturi de Ion Ilie Cezar, pentru infractiunile de santaj si amenintare, dupa ce managerul Realitatea TV, Sebastian Ghita, a depus plangere impotriva omului de afaceri la inceputul acestei luni. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.