Acasă Uncategorized Ioan Oltean: Ieşirea din recesiune nu înseamnă că România nu mai are...

Ioan Oltean: Ieşirea din recesiune nu înseamnă că România nu mai are de înfruntat greutăţi

DISTRIBUIȚI

99793 – 01042011 – Ieşirea din recesiune nu înseamnă că o să întâlnim imediat “munţi de mămăligă şi râuri de lapte” în fiecare localitate din România, a declarat vineri vicepreşedintele PDL, Ioan Oltean.

Oltean a explicat că România va mai avea de înfruntat greutăţi, dar trebuie să continue „drumul corect pe care mers de când Guvernul Boc fundamentează o serie de reforme”.

Vicepreşedintele PDL a făcut un apel la reprezentanţii opoziţiei să nu mai trateze acest subiect cu iresponsabilitate şi să renunţe la criticile nepotrivite şi lipsite de eleganţă, care nu fac altceva decât să zdruncine armonia socială a ţării.

„Aş face un apel la aceia care doresc ca România să fie corect abordată din toate punctele de vedere, să nu ducă în derizoriu probleme atât de importante cum este cea care vizează recesiunea. Aş vrea să-i rog să privească cu foarte multă atenţie spre o mulţime de ţări europene care astăzi încearcă să ia aceleaşi măsuri pe care România le-a luat acum un an: Portugalia, Grecia, Spania, chiar şi Anglia. Mare parte din măsurile pe care aceste ţări le propun a fi luate îşi regăsesc originile în măsurile Guvernului Boc”, a declarat vicepreşedintele PDL. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.