Acasă Uncategorized Vaslui: Mai există poliţişti care refuză mită de 1.000 de lei

Vaslui: Mai există poliţişti care refuză mită de 1.000 de lei

DISTRIBUIȚI

100353 – 21042011 –  Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie Vaslui, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, cu sprijinul Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă, au prins, pe 20 aprilie,  în flagrant doi cetăţeni care încercau să mituiască un agent de poliţie.

Flagrantul a fost organizat după ce DGA Vaslui a fost sesizată prin denunţ la data de 19 aprilie 2011, de către un agent de poliţie din cadrul Postului de poliţie Stănileşti, judeţul Vaslui. Poliţistul a declarat că a fost abordat de către S. G., din comuna Munteni, judeţul Galaţi, care a insistat să aibă o discuţie telefonică cu patronul său, S. C., despre posibilitatea recuperării unei cantităţi de fier vechi confiscată de poliţist la data de 15 aprilie 2011. În schimbul mărfii, poliţistul ar fi urmat să primească 1.000 lei.

Pe 20 aprilie, la sediul postului de Politie s-a prezentat S. C., însoţit de G. M, cei doi oferindu-i agentului de poliţie 1.000 lei pentru restituirea cantităţii de fier vechi confiscate, în valoare de 10.000 lei.

În urma acţiunii de flagrant, procurorul a dispus cercetarea în stare de libertate a lui S.C. şi G.M., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.