Acasă Uncategorized Bucureşti: „Dreptul meu la un start sănătos în viaţă ! Portretul alăptării...

Bucureşti: „Dreptul meu la un start sănătos în viaţă ! Portretul alăptării în România” la Palatul Parlamentului

DISTRIBUIȚI

101071 – 18052011   Comisia pentru egalitatea de şanse din Senatul României în parteneriat cu Reprezentanţa UNICEF România, organizează miercuri, la Palatul Parlamentului, evenimentul „Dreptul meu la un start sănătos în viaţă ! Portretul alăptării în România”.

În cadrul întâlnirii va fi prezentată iniţiativa parlamentară privind marketingul substituenţilor de lapte matern, urmată de o expoziţie de fotografii dedicată mamei şi copilului. Expoziţia va cuprinde 30 de fotografii realizate în spitalele din România şi în mediile familiale ale mamelor şi are ca mesaj central importanţa alăptării pentru sănătatea şi dezvoltarea copilului.

             Propunerea legislativă va reglementa cadrul legal privind marketingul substituenţilor de lapte matern, în conformitate cu recomandările Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

            Prin protecţia şi promovarea alăptării se va garanta o utilizare corectă a substituenţilor de lapte matern, se va asigura o nutriţie adecvată şi sănătoasă pentru sugarii şi copiii mici, dar şi o îmbunătăţire a stării de sănătate a populaţiei, în special a copiilor. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.