Acasă Uncategorized Bucureşti: Michel Platini, mulţumit de ceea ce a văzut la Stadionul Naţional...

Bucureşti: Michel Platini, mulţumit de ceea ce a văzut la Stadionul Naţional Arena

DISTRIBUIȚI

100982 – 15052011 –  Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a primit sambata, la Stadionul National Arena, vizita unei delegatii UEFA, condusa de presedintele forului fotbalistic continental, Michel Platini. In cadrul vizitei, primarul general impreuna cu delegatia UEFA au vizitat stadionul, iar apoi a avut loc o conferinta de presa la care au participat primarul general, presedintele UEFA, trezorierul UEFA, Marios Lefkaritis, presedintele FRF, Mircea Sandu, si vicepresedintele FRF, Ionut Lupescu.

Stadionul National va fi gata, astfel incat se va juca aici, asa cum era stabilit, la data de 10 august, meciul Romania-Argentina. Am respectat toate standardele unui stadion Elite. Nici noi si nici constructorul nu mai avem vreun motiv de intarziere. O sa acceleram oricum ritmul de lucru si probabil se va lucra si noaptea. Avem finantare pentru finalizarea acestui obiectiv de investitii si deja am format echipele care sa se ocupe de evenimentul de inaugurare a stadionului. Suntem mandri de acest stadion care apartine romanilor”, a spus Sorin Oprescu.

La randul sau, Michel Platini a declarat: “Sunt foarte fericit sa fiu in Romania si sunt foarte multumit de ceea ce am vazut. Multumesc si Primarului General, pentru ca a realizat un stadion atat de frumos. As spune ca acest stadion nu este construit numai pentru finala Europa League de anul viitor, ci reprezinta o istorie care va continua sa se scrie. Romania avea nevoie de un stadion ca acesta. Am venit special in Romania sa vad acest stadion pentru ca nu voi putea fi aici la meciul de pe 10 august”.

Intrebat de jurnalisti daca banii cheltuiti pentru construirea acestui stadion au fost folositi corespunzator, trezorierul UEFA, Marios Lefkaritis, a declarat: “Da, in mod sigur ca da. Sa nu uitam ca atunci cand am venit aici prima data cand era doar o groapa mare iar acum vedem un stadion aproape gata. Numai cine nu a vazut acest stadion de la inceput si l-a vazut acum pentru prima data poate avea dubii ca nu va fi finalizat la timp. Asadar, n-am nici un motiv sa cred ca nu se va juca meciul”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.