Acasă Uncategorized Ministerul Sănătăţii a prelungit termenul de redistribuire a personalului medico-sanitar din unităţile...

Ministerul Sănătăţii a prelungit termenul de redistribuire a personalului medico-sanitar din unităţile sanitare reprofilate

DISTRIBUIȚI

100716 – 05052011 – Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat, joi, într-o videoconferinţă cu direcţiile de sănătate publică din teritoriu, că, la nivelul ministerului, s-a hotărât organizarea unei a IV-a etape de redistribuire a personalului din cele 67 unităţi sanitare reprofilate.

În acest sens, mâine, 6 mai 2011, Ministerul Sănătăţii va publica pe pagina sa de web lista posturilor care au rămas vacante în urma derulării celor trei etape de redistribuire.

În zilele de marţi, 10 mai 2011şi miercuri, 11 mai 2011, personalul medico-sanitar va putea depune opţiunile la sediile direcţiilor de sănătate publică. Redistribuirea propriu-zisă va fi realizată de către direcţiile de sănătate publică în datele de 12 şi 13 mai 2011.

“Etapa a IV-a este şi ultima, de aceea vă rog să aveţi mare atenţie, astfel încât cei interesaţi să poată fi redistribuţi. După această etapă, casele de asigurări de sănătate vor putea să rectifice şi să suplimenteze bugetele unităţilor sanitare care au preluat personal de la spitalele reprofilate”, a declarat ministrul Sănătăţii.

Ministrul Sănătăţii a mai declarat că vor exista aceleaşi criterii de repartiţie ca şi cele prevăzute în primele 3 etape, respectiv vechimea în funcţie şi cariera profesională  desfăşurată până în prezent, pentru care fiecare angajat a primit un punctaj.

Ministerul Sănătăţii şi direcţiile de sănătate publică vor sesiza Inspectoratul Muncii în cazul managerilor care, deşi au posturi vacante în unitatea pe care o conduc, nu acceptă personalul redistribuit.

Până în prezent, peste 80% din personalul medico-sanitar din unităţile reprofilate a fost redistribuit. Mai sunt de redistribuit 722 de persoane, din care 123 medici. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.