Acasă Uncategorized Spania: Româncă pe lista de candidaţi a Partidului Popular din Spania

Spania: Româncă pe lista de candidaţi a Partidului Popular din Spania

DISTRIBUIȚI

100669 – 04052011 – Romanca Ana Maria Roman este candidata cu numarul 18 pe lista Partidului Popular, prezentata pentrua alegerile locale care vor avea loc la 22 mai si in orasul madrilen Alcala de Henares, transmite Romanian Global News. Potrivit informatiilor furnizate de departamentul pentru imigratie al partidului, romanca va lua lua cuvantul joi seara, pe 5 mai, la intalnirea organizata de conservatorii locali pentru a-si prezenta candidatii de origine straina.

]La eveniment este asteptat si presedintele Partidului Popular, Mariano Rajoy, precum si sefa executivului regional madrilen, Esperanza Aguirre, si primarul din Alcalá de Henares, Bartolomé González. Evenimentul este organizat pentru a arata public care este prezenta imigrantilor pe listele electorale ale conservatorilor, in vederea alegerilor din 22 mai.

Ana María Roman s-a nascut in 1979 in Vaslui, traieste de zece ani in Alcala de Henares, si se considera acum un locuitor ca oricare altul al orasului, perfect integrata in societatea care a primit-o. Ea este prima romanca inclusa pe listele candidatilor PP la alegerile municipale, precizeaza publicatia Diario de Alcala.

Ea considera, potrivit declaratiilor facute acestui cotidian, ca Partidul Popular a avut mereu o politica primitoare fata de imigranti, cerand de la bun inceput o imigratiereglementata, cu avantaje pentru toti. ‘In Alcala m-am simtit mereu bine primita. Lumea este foarte deschisa, foarte apropiata. Ma vad ca o simpla localnica din Alcala, cu aceleasi drepturi si aceleasi obligatii ca oricare altul’, spune ea. Ana Maria Roman considera ca se identifica mai mult cu viata de aici pentru ca in Spania si-a terminat studiile, a gasit primul loc de munca, prima casa, si aici i s-a nascut copilul. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.