Acasă Uncategorized Washington: DSK şi-a anunţat demisia din fruntea FMI “cu infinită tristeţe” şi...

Washington: DSK şi-a anunţat demisia din fruntea FMI “cu infinită tristeţe” şi din “obligaţie”

DISTRIBUIȚI

101102 – 19052011 –  Dominique Strauss-Kahn a demisionat din funcţia de director general al FMI, anunţă BBC, ca urmare a scandalului în care a fost implicat. “Cu infinită tristeţe, mă simt obligat să-mi prezint demisia din postul de director executiv al FMI. Mă gândesc acum în primul rând la soţia mea, pe care o iubesc mai mult decât pe oricine, la copiii mei, la familia mea, la prietenii mei”. Strauss-Kahn respinge în continuare, cu toată fermitatea, acuzaţiile la adresa lui şi subliniază faptul că vreaa să protejeze FMI. Directorul general al FMI şi-a dat demisia în ziua în care avocaţii lui urmează să înainteze o nouă cerere de eliberare condiţionată. Apărătorii lui Strauss-Kahn pun la bătaie o cauţiune de un milion de dolari şi au propus ca toate documentele de călătorie ale lui Strauss-Kahn să fie reţinute de autorităţile americane. În plus, fostul director al FMI urmează să fie monitorizat cu ajutorul unei brăţări electronice.

 

 

 

 El este acuzat de agresiune sexuală, tentativă de viol şi sechestrare, după ce ar fi abuzat sexual o cameristă, într-un hotel din New York. Menajera, o negresă de 32 de ani, este de origine musulmană. Menajera care îl acuză de agresiune sexuală a depus mărturie în faţa juriului în cursul acestei nopţi şi a contrazis varianta apărării. Nafissatou Diallo şi avocaţii săi spun că femeia a fost atacată şi forţată să întreţină raporturi sexuale orale cu Strauss-Kahn.
“Ceea ce spun ei, că a fost contact fizic consimţit, nu este adevărat. Nimic din ceea ce s-a întâmplat în acea cameră de hotel nu a fost consimţit”, a spus Jeffrey Shapiro, avocatul menajerei. Avocaţii femeii au negat zvonurile lansate de un tabloid american care a scris că menajera locuia într-un apartament destinat persoanelor seropozitive. –
www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.