Acasă Uncategorized Bucureşti: Familiile longevive, sărbătorite din nou la Primăria Sectorului 2

Bucureşti: Familiile longevive, sărbătorite din nou la Primăria Sectorului 2

DISTRIBUIȚI

101829 – 15062011 – Primăria Sectorului 2 se va transforma sâmbătă, 18 iunie a. c. în casa lui Cupidon, locul de întâlnire al dragostei, pentru 446 de miri care vor afla unii de la alţii, într-un arc peste timp între generaţii, secretul unei căsătorii trainice, în faţa unui public numeros special format din părinţi, rude şi prieteni care vor asista la eveniment. Tineri şi dornici să păşească pe calea vieţii alături de sufletul pereche, cei 126 de miri ce se vor căsători sâmbătă, vor avea şansa să afle direct de la cele 160 de cupluri “veterane” secretul longevităţii unui mariaj fericit şi de cursă lungă care durează de mai bine de 50 de ani, cum este cazul acestora.

Cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, un sobor de preoţi condus de Ciprian Câmpineanu, episcop vicar patriarhal, va oficia slujba religioasă pentru sfinţirea legămintelor de credinţă a celor 160 de cupluri.

Intitulat „50 de ani de căsătorie – Reînnoirea jurămintelor în stil european”, proiectul are drept scop promovarea familiei şi virtuţile ei şi este o sărbătoare a dragostei şi bunei înţelegeri între cuplurile care au rezistat probei timpului. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.