Acasă Uncategorized Bucureşti: Forumul Apei, pe 13-15 iunie la Palatul Parlamentului

Bucureşti: Forumul Apei, pe 13-15 iunie la Palatul Parlamentului

DISTRIBUIȚI

101677 – 09062011- Asociatia Romana a Apei organizeaza cea de-a 13-a editie a  Forumului Apei in zilele de 13 – 15 iunie 2011 la Palatul Parlamentului din Bucuresti.

Pe agenda evenimentului se afla: Conferinta Tinerilor Profesionisti din domeniul Apei ”Inovatii in domeniul alimentarii cu apa, canalizarii si managementul calitatii”,  organizata sub egida Asociatiei Internationale a Apei (IWA) cu participarea doctoranzilor din mediul universitar si a tinerilor profesionisti din institutele de cercetare – proiectare, din companiile de apa, şi Conferinta  Internationala “Zece ani de provocari in sectorul apei”, cu participarea reprezentantilor autoritatilor centrale si locale, ai asociatiilor de dezvoltare intercomunitara, ai Institutiilor Financiare Internationale, ai bancilor comerciale, precum si ai operatorilor de servicii.

Agenda evenimentului mai cuprinde: seminarul “Oportunitati de finantare a infrastructurii apei prin POS Mediu”. reuniunea “Strategia Dunarii – Dezvoltarea cercetarii in regiune”, atelierul de lucru “Tehnologii Germane de tratare a apelor industriale”, prezentarea unor proiecte de investitii de catre Asociatiile de Dezvoltare Intercomunitara si Operatorii Regionali, expozitia internationala specializata in domeniul serviciilor de alimentare cu apa si canalizare, tratarea si epurarea apelor uzate. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.