Acasă Uncategorized Bucureşti: Oportunităţi de colaborare cu companiile din Argentina

Bucureşti: Oportunităţi de colaborare cu companiile din Argentina

DISTRIBUIȚI

101790 – 14062011 –

Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) şi Ambasada Republicii Argentina la Bucureşti au organizat seminarul „Argentina: Oportunităţi de investiţii pentru mediul de afaceri românesc”. Evenimentul a avut ca scop prezentarea facilităţilor şi a oportunităţilor pe care le oferă Argentina investitorilor străini.

Vicepreşedintele CCIR, Sorin Petre Dimitriu, a subliniat importanţa realizării de proiecte comune în domenii în care România deţine supremaţia cum ar fi: cercetarea românească, industria prelucrătoare, echipamente energetice etc.

Preşedintele Uniunii Camerelor de Comerţ şi Industrie Bilaterale din România, Jose Iacobescu, a adăugat şi alte posibile domenii de cooperare cum ar fi: utilajul petrolier, îngrăşamintele  organice şi anorganice, utilaje şi piese de schimb şi a îndemnat oamenii de afaceri din ambele ţări să stabilească legături directe, bazându-se pe contactul nemijlocit dar şi pe experienţa unor organizaţii de profil.

Argentina, ca destinaţie strategică de investiţii corelată cu tendinţele economice internaţionale, a fost prezentată de consilierul economic al Ambasadei Republicii Argentina la Bucureşti, Gabriel Eduardo Puente, care a discutat pe marginea a patru mari sectoare strategice pentru investiţii: sectorul agro-alimentar şi al băuturilor, energiile regenerabile, outsourcing-ul în producerea de bunuri şi servicii, cercetarea şi dezvoltarea. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.