Acasă Uncategorized Pitesti: Doua functionare de la Directia Finantelor Publice Arges, trimise in judecata...

Pitesti: Doua functionare de la Directia Finantelor Publice Arges, trimise in judecata pentru luare de mita

DISTRIBUIȚI

102193 – 28062011Procurorii DNA au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, un consilier superior si un inspector din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Arges pentru luare de mita.

Conform procurorilor, in perioada mai – 7 iunie 2011, Natalia Stanciu si Gabriela Ducu, in calitate de functionari publici cu atributii de control in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Arges, cu ocazia efectuarii unor controale de specialitate la doua magazine din judetul Arges, au pretins si primit suma de 1.200 lei de la reprezentantii legali ai acestor magazine. Banii au fost ceruti pentru ca cele doua functionare sa nu dispuna sanctionarea contraventionala a administratorilor magazinelor, ca urmare a incalcarii legislatiei financiar fiscale. Functionarele le-au comunicat celor doi reprezentanti ca, in situatia in care nu vor remite suma pretinsa, vor aplica amenzi in suma de cate 8.000 lei si vor suspenda activitatea magazinelor.

In ziua de 20 iunie 2011, Curtea de Apel Pitesti a admis recursul procurorilor si a dispus arestarea preventiva a Nataliei Stanciu si a Gabrielei Ducu pe un termen de 29 de zile.

Dosarul a fost inaintat spre judecare la Tribunalul Arges. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.