Acasă Uncategorized Victor Ponta: “Traian Basescu fuge de popor ca dracul de tamaie”

Victor Ponta: “Traian Basescu fuge de popor ca dracul de tamaie”

DISTRIBUIȚI

101920 – 20062011 – Daca presedintele Traian Basescu va desfiinta actualele judete, USL le va face la loc cand va reveni la putere, a declarat presedintele PSD, Victor Ponta. “Speram ca in 17 iulie sa avem referendum in toate judetele si sa decida oamenii daca vor sa desfiinteze Bistrita-Nasaud sau alte judete. Din punctul meu de vedere, asta ne mai lipsea, ca in rest le-am rezolvat pe toate. Locuri de munca nu, criza, toate cele. Acum sa mai desfiinteze si judetele. Sunt o multime de probleme pe care oamenii le au si sper ca pe 17 iulie sa vina si sa voteze la referendum, sa fie clar pentru toata lumea ca judetele trebuie sa ramana”, a afirmat Victor Ponta, aflat intr-o vizita la Baile Figa, transmite Realitatea Tv. Presedintele PSD a adaugat ca Legea referendumului prevede ca nu se poate modifica nicio unitate administrativ-teritoriala fara consultarea populatiei. „E ciudat ca tocmai cei care sunt la putere nu respecta legea. Noi, ceilalti, vrem sa o respectam.

 

E prevazut in Legea referendumului ca nu se poate modifica nicio unitate administrativ-teritoriala, nici macar comune, cu atat mai mult judete, daca nu se face referendum. Noi il facem si sunt convins ca semnalul pe care o sa-l dea oamenii o sa fie foarte clar. Nu o sa cedem decat daca cedeaza si ei la desfiintarea judetelor”, a completat liderul PSD.

De asemenea, Victor Ponta sustine ca nici liderii PDL din teritoriu nu isi doresc reorganizarea, insa o accepta de frica presedintelui Traian Basescu.

Ponta a subliniat ca, in ipoteza in care Guvernul va schimba actuala organiza, USL o va schimba la loc atunci cand va reveni la Putere.

„Acum cativa ani, domnul Basescu zicea de fiecare data ca se intoarce la popor, acum vad ca fuge de popor ca dracul de tamaie. De cate ori aude de mers la popor, nu mai vrea. E o lectie pentru noi toti sa avem grija pe cine alegem data viitoare”, a conchis Victor Ponta. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.