Acasă Politic Bucuresti: USL a finalizat proiectul legii privind confiscarea averilor ilicite

Bucuresti: USL a finalizat proiectul legii privind confiscarea averilor ilicite

DISTRIBUIȚI

102371 – 05072011– Textul proiectului de lege initiat de USL privind confiscarea averilor ilicite a fost finalizat, a anuntat presedintele PSD, Victor Ponta. Co-presedintele USL a facut un apel la Emil Boc si la parlamentarii PDL sa il sustina cand va ajunge in Parlament,. „Este o lege care transpune in practica sistemul practicat la nivel european, dar si in SUA. Este un sistem european pe care putem sa il aplicam. Fac un apel la Emil Boc si parlamentarii PDL, pentru ca in mod sigur cei de la UDMR si minoritati nu au nimic impotriva, sa voteze acest text de lege”, a spus Ponta. Liderul PSD a mai declarat ca, atunci cand USL va ajunge la guvernare, va plati datoriile facute de PDL la FMI si alte institutii financiare, dar nu si pe cele contractate pentru PNDI de MDRT, pe care trebuie sa le acopereElena Udrea si functionarii ministerului din banii personali.„Banii aceia nu-i vom plati si le-am spus de cate ori am avut ocazia si investitorilor romani si bancilor.

 

 

 Guvernul USL va face un audit foarte clar asupra legalitatii, asupra oportunitatii acestor cheltuieli, asupra modului in care s-au respectat normele si inclusiv un audit judiciar trebuie facut. Din punctul nostru de vedere, 4 miliarde de euro pe care doamna Udrea ii fraudeaza de la bugetul public pentru considerente de campanie electorala pentru PDL, asa ceva nu vom plati. Sa fie foarte clar.

Celelalte datorii ale Guvernului, nu ne place, dar le vom plati, nu se pune problema ca Romania sa nu-si plateasca datoriile, Doamne fereste de asa ceva! Aceea este unica exceptie si tin sa o remarcati pentru ca suntem foarte hotarati in acest sens”, a spus Ponta. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.