Acasă Politic Curs de supravietuire in munti pentru pilotii MAI

Curs de supravietuire in munti pentru pilotii MAI

DISTRIBUIȚI

102563 – 11072011 – P Trei piloţi din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Administraţiei şi Internelor participă în perioada 10 – 16 iulie a. c., în Italia, la un curs de pregătire a personalului aeronautic pentru supravieţuirea pe munte.

Cursul, organizat de Agenţia Europeană pentru Gestionarea Cooperării Operative la Frontierele Externe ale Statelor Membre ale Uniunii Europene (FRONTEX) în cooperare cu Partnership Academy din Gaeta, se desfăşoară în zona muntoasă Passo Rolle din Italia şi are ca scop formarea şi exersarea deprinderilor piloţilor pentru supravieţuirea în mediu montan, în caz de aterizare forţată sau prăbuşire.

Printre elementele de pregătire pe care le parcurg participanţii se află orientarea pe timp de zi şi noapte în mediu montan, exerciţii de salvare cu troliul, prezentarea de tehnici de prim-ajutor în caz de traume provocate de accidente în zone montane, precum şi tehnici de supravieţuire în caz de accident aviatic în zonă montană. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.