Acasă Politic Mures: Femeie retinuta pentru trafic de influenţă

Mures: Femeie retinuta pentru trafic de influenţă

DISTRIBUIȚI

102495 – 08072011– Ofiţerii DGA Mureş au pus în executare mandatul de aducere privind o femeie cercetată pentru trafic de influenţă, înşelăciune în formă continuată, exercitarea fără drept a unei profesii şi furt.  Pe 2 iunie a. c., la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş a fost formulat un denunţ penal din partea unui magistrat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, prin care solicita efectuarea de cercetări faţă de numita “Andreea” care săvârşeşte infracţiunea de trafic de influenţă şi înşelăciune, în dauna persoanelor cu care intră în contact, pretinzând că este avocat în Baroul Cluj şi are influenţă la nivelul conducerii acestei unităţi de parchet, aceasta solicitând şi primind diferite sume de bani, cu scopul de a rezolva dosarele penale şi civile pe care aceste persoane le au. În urma cercetărilor s-a stabilit că, în perioada decembrie 2010-martie 2011,

 

învinuita, prezentându-se drept avocat, a primit de la două persoane suma de 2.700 lei şi 100 euro. În schimbul acestor sume, i-a asigurat pe cei doi că va interveni pe lângă magistrat, în scopul neaplicării măsurilor legale faţă de aceştia.

Cercetările au mai relevat că învinuita a indus în eroare mai multe părţi vătămate, în perioada mai –iunie 2011, când a locuit cu chirie în mai multe imobile fără a achita chiria şi cheltuielile de consum şi a sustras mai multe bunuri din aceste locuinţe, solicitând totodată în mod repetat sume de bani cu titlu de împrumut fără însă a le mai restitui, prejudiciul fiind de peste 1200 lei.

În timpul pecheziţiei desfăşurate la domiciliul învinuitei, au fost descoperite numeroase înscrisuri aparţinând mai multor persoane în interesul cărora cea în cauză şi-a traficat influenţa în schimbul unor sume de bani.

După audierile efectuate de procuror, învinuita a fost reţinută pentru 24 de ore urmând ca astăzi să fie prezentată Tribunalului Mureş cu propunere de arestare preventivă pe 29 de zile. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.