Acasă Externe New York: Cazul fostului sef al FMI: Credibilitatea cameristei, pusa sub semnul...

New York: Cazul fostului sef al FMI: Credibilitatea cameristei, pusa sub semnul intrebarii

DISTRIBUIȚI

102309 – 01072011 – Cazul de agresiune sexuala impotriva fostului sef FMI, Dominique Strauss-Kahn, este pe cale sa se prabuseasca, dupa ce anchetatorii au constatat probleme serioase in credibilitatea menajerei care il acuza ca a incercat sa o violeze, in camera de hotel din Manhattan, in luna mai.

Desi testele ADN releva ca o intalnire de natura sexuala a avut loc intre cei doi, procurorii nu cred prea multe din ce le-a spus femeia, scrie Ziare.com, citand New York Times.

Inca de cand l-a acuzat pe Strauss-Kahn, femeia le-a spus numai minciuni politistilor, au declarat pentru sursa citata oficiali din politie.

Procurorii s-au intalnit cu avocatii lui Strauss-Kahn joi si le-au comunicat ce au descoperit. Se discuta acum daca nu cumva este cazul sa renunte la acuzatii. Printre lucurile compromitatoare pentru menajera descoperite de politisti se numara si faptul ca aceasta are probleme cu cererea de azil in SUA, fiind la origine din Guineea, si ca ar putea avea legaturi cu persoane implicate in actiuni criminale, printre care trafic de droguri si spalare de bani.

Procurorii si avocatii apararii se intalnesc, vineri, la tribunalul din Manhattan, in fata judecatorului Michael J. Obus, care va cantari posibilitatea reducerii conditiilor de eliberare pe cautiune impuse lui Strauss-Kahn. Procurorii, care initial erau de partea menajerei, intentioneaza sa-i spuna judecatorului ca au „probleme cu cazul”, datorita lucrurilor pe care le-au descoperit.

Strauss-Kahn ar putea fi chiar eliberat din arestul la domiciliu, pe propria raspundere, ceea ce ar semnala posibilitatea ca acuzatiile impotriva lui sa nu fie sustinute de dovezi. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.