Acasă Politic Bucuresti: Agentia Nationala de Cadastru trece in subordinea Elenei Udrea

Bucuresti: Agentia Nationala de Cadastru trece in subordinea Elenei Udrea

DISTRIBUIȚI

103591 – 29082011– Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) va trece in subordinea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), scrie Jurnalul National.

Preluarea agentiei va fi facuta prin ordonanta de urgenta, proiectul fiind deja elaborat.

In prezent, Agentia Nationala de Cadastru se afla in subordinea Ministerului Administratiei si Internelor.

Initiativa este justificata, printre altele, de „interconditionarea activitatilor MDRT cu cele ale ANCPI” pentru realizarea obiectivelor comune privind politicile sectoriale pentru planificarea dezvoltarilor regionale si inregistrarea sistematica in cadastru si cartea funciara, precum si de necesitatea corelarii politicilor de dezvoltare teritoriala cu cele de administrare a terenurilor, sustine MDRT in proiectul ordonantei.

Personalul agentiei si al institutiilor subordonate acesteia vor beneficia de salariile si de drepturile avute anterior.

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara a fost infiintata in 2004 prin reorganizarea Oficiului National de Cadastru, Geodezie si Cartografie, aflat in subordinea MAI, si preluarea activitatii de publicitate imobiliara de la Ministerul Justitiei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.