Acasă Politic Bucuresti: Contracte de finantare pentru proiecte de infrastructura de apa in judetele...

Bucuresti: Contracte de finantare pentru proiecte de infrastructura de apa in judetele Bacau, Botosani si Galati

DISTRIBUIȚI

103487- 24082011– Ministrul Mediului şi Pădurilor, László Borbély, a semnat contractele de finanţare pentru proiectele „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Bacău”, „Extinderea şi modernizarea sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare-epurarea apelor uzate în judeţul Botoşani” şi “Extinderea şi modernizarea sistemelor de alimentare cu apă şi ape uzate în judeţul Galaţi”.

Proiectele vizează extinderea şi modernizarea sistemelor de apă şi apă uzată în cele trewi judeţe şi au o valoare totală de 333.636.456 euro, din care 285.730.513 euro reprezintă contribuţia Uniunii Europene, din Fondul de Coeziune.

Adresându-se beneficiarilor, ministrul le-a atras atenţia că au o responsabilitate foarte mare pe umeri: ”Trebuie să vă mişcaţi repede, să pregătiţi licitaţiile cât mai curând. Vorbim de sute de milioane de euro şi trebuie să avem grijă cum ne organizăm. Ministerul pe care îl conduc s-a achitat de responsabilităţi, prin semnarea acestor contracte, dar este de datoria dumneavoastră să absorbim efectiv banii de la Uniunea Europeană”, a declarat László Borbély, adăugând că ”sunt unele decizii de luat la nivelul autorităţilor locale, sunt angajamente care trebuie respectate, dar cu un bun management putem

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.